Треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна, че очаква повече от

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна, че очаква повече от
Коментари Харесай

Гатузо очаква повече от Игуаин

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна, че чака повече от нападателя Гонсало Игуаин. Аржентинецът е в голова суша, като няма попадение на сметката си от 28 октомври насам. Това даже породи клюки, че “росонерите” може и да не платят откупната уговорка за него на Ювентус през лятото, която е на стойност 36 милиона евро.

“Говорих с Гонсало и той също е отчаян от обстановката, в която се намира. В момента тимът се нуждае първо от неговия опит и темперамент, а по-късно ще дойдат и головете. В сложните моменти головете не са главния приоритет, а по-важно е водачеството. Той би трябвало да дърпа тима напред, даже и когато съотборниците му бъркат. Нормално е да има всевъзможни клюки към него. Няма по какъв начин да направляваме това. Казах му, че всички в клуба го почитаме, само че той би трябвало да покаже повече”, съобщи Гатузо.

Специлистът скастри публицистите за слуховете към Игуаин и други играчи на “росонерите”.

“Вие ги опаковате и ги изпращате. Сега е Коледа и по тази причина вие ги опаковате и ги слагате под елхата. Всички неща, които пишете за Финансовия феърплей и за клуба са неща, с които към момента не се постанова да се занимаваме. Никой от шефовете не е пристигнал да ми каже, че би трябвало да се разделим с Игуаин или пък, че не би трябвало да се разделим с Игуаин. Тези неща ги слушам единствено от медиите. Знам, че имаме ограничавания и не можем да вършим доста на пазара, само че вие сте тези, които твърдите, че би трябвало да продадем Чалханоолу, Сусо, Игуаин… Аз не знам нищо такова”, добави наставникът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР