Треньорът на Масимилиано Алегри обърна повече внимание на раздялата с

...
Треньорът на Масимилиано Алегри обърна повече внимание на раздялата с
Коментари Харесай

Алегри: Това бе вечерта на Дибала и Киелини

Треньорът на Масимилиано Алегри обърна повече внимание на раздялата с и, в сравнение с мача с (2:2). не сподели най-хубавото от себе си в този дуел и изпусна преднина от два гола, с цел да се задоволи единствено с точка най-после. Наставникът пък даде късмет за изява на някои от младите футболисти в клуба. След края на мача обаче огромната тематика бе не представянето на тима, а сбогуването с двете икони на " бианконерите ".

" Това бе грандиозна вечер, изпълнена с страсти. Това бе вечерта на Дибала и Киелини. Киелини ни напуща. Той даде толкоз доста на италианския и европейския футбол от позиция на пристрастеност и обич към своята специалност. Мисля, че във всяка академия би трябвало да гледат видеа с Киелини, с цел да се учат по какъв начин да играят в отбрана. На персонално равнище той ми даде толкоз доста. Когато дойдох за пръв път тук точно той, Буфон, Бардзали, Бонучи и Маркизио ми помогнаха да схвана какво значи Ювентус и това ми оказа помощ доста. Пауло пък бе значим футболист за тима в последните седем години. Чувствам, че той израсна с моя помощ пред очите ми. Той си заслужи мястото в тима, а почитателите изцяло справедливо му дадоха обичта, която той заслужва. Той даде доста на Ювентус със своята пристрастеност и класа ", съобщи Алегри.

Двамата играчи реагирха много друго след края на дуела. Киелини не спираше да се усмихва, до момента в който Дибала бе много смутен и не скри сълзите си.

" Не става въпрос дали си подготвен за тази стъпка или не. Това са просто страсти. Може би Джорджо също ще си поплаче, когато се прибере вкъщи довечера. Пауло не съумя да се сдържи. Аз също се развълнувах до момента в който го гледах. Щастлив съм, че почувствах тези страсти, както и останалите играчи в клуба ", сподели по този мотив наставникът.

Накрая той показа няколко думи и за самия мач.

" Печелехме, играчите се справяха добре, само че тези неща се случват във футбола. Този резултат значително разказва сезона ни. Трябва още веднъж да си напомним по какъв начин се побеждава. Говорил съм с шефовете и имаме хрумвания за селекцията, само че пазарът е непредвидим. Мисля, че положихме постоянни основи с привличането на играчи като Влахович и Закария. Те ще играят още по-добре през идващия сезон. Фабио Мирети също доста ме впечатлява с подаванията си напред, доста съм удовлетворен от него ", приключи Алегри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР