Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола прие равенството 3:3 срещу

...
Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола прие равенството 3:3 срещу
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Представях си такъв мач, това беше зрелищен двубой, достоен за Шампионска лига

Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола " одобри " равенството 3:3 против Реал Мадрид като посетител в първия дуел сред двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига.

Срещата стартира чудесно за " жителите ", които поведоха след по-малко от две минути игра, само че по-късно техният ментор призна, че тимът е имал терзание при владеенето на топката, а това се е трансформирало едвам след почивката.

" Започнахме добре, само че е доста мъчно да се играе против Реал Мадрид, тъй като те се пазят в действителност чудесно, а скоростта, която имат в предни позиции е невероятна, тъй че не е допустимо да се управлява. Бяхме малко обезпокоени при владението на топката през първото полувреме и откакто изоставахме с 1:2, загубихме много топки от играчи, които нормално не го вършат. Когато това се случва, е доста мъчно да се предотврати ", показа Гуардиола

" През второто полувреме обаче показахме страховит темперамент с метода, по който играхме. Представихме се много по-добре в сравнение с през първото полувреме и отбелязахме два фантастични гола. Но в края, след 76-ата, 77-ата минута на този стадион, това е безкрайност. Знаехме, че ще бъде по този начин и одобряваме равенството. Сега би трябвало да спечелим втория мач, с цел да се класираме за полуфиналите. Нашите последователи ще ни поддържат. Нуждаем се от всички тях и тяхната сила, с цел да опитаме и да победим краля на това съревнование. С нашите почитатели в Манчестър, ще го създадем. Но Реал Мадрид ще означи един гол, това е несъмнено ", добави той.

Испанският експерт дефинира още мача на " Сантяго Бернабеу " като " зрелищен " и " заслужен " за най-престижния европейски клубен шампионат.

" В Мадрид се получи в действителност добър, зрелищен дуел, заслужен за този шампионат. И двата тима желаеха да нападат, само че по друг метод. Това, което ми хареса най-вече е по какъв начин играхме през второто полувреме. Показахме непоклатимост и контролирахме мача в действителност добре. Отбелязахме три гола на " Сантяго Бернабеу ". Не всеки в Англия знае какво е тук. Това е резултат, с който можем да се гордеем. Изненадах се от смяната в позициите на Винисиус и Родриго. Мислех, че ще играят както против Република България Лайпциг. Те имаха техните моменти, а ние нашите ", съобщи наставникът на Сити.

" Представях си подобен мач. Без значение на класата ти, от дълго време съм приел, че против Реал Мадрид в Европа, би трябвало да бягаш и бягаш, без значение какъв надзор се надяваш да имаш ", разяснява Пеп Гуардиола.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР