Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че отборът му знае

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че отборът му знае
Коментари Харесай

Стоев: Няма място за подценяване, защото не сме взели преднина

Треньорът на " Лудогорец " Стойчо Стоев съобщи, че тимът му знае по какъв начин да се оправи с " Валур ". Утре " орлите " одобряват исландския първенец в мач-реванш от втория прелиминарен кръг в Лига Европа. Първата среща преди седмица приключи 1:1.

Стоев добави, че не се тормози от подценяване, тъй като резултатът не допуска такова разпределяне.
Анисе измъкна " Лудогорец " против " Валур " 1:1 в първия мач в Исландия
" Имаме разновидности да се оправим с този съперник. Надявам се играчите от началните моменти да си повярват и да не дават благоприятни условия на " Валур ". Също по този начин нашите футболисти би трябвало да употребяват мощните си качества и самостоятелно, и като тим. Трябва да използваме фланговете, имаме скорост на фланговете. И в централната зона имаме мощ, само че когато един тим се прибере в личната си половина, тогава в един миг полето се минимизира и става мъчно. Но имаме мощ в центъра, имаме и на фланговете ", съобщи Стойчо Стоев на формалната конференция преди дуела в Разград.



" Няма по какъв начин да има подценяване, въпреки всичко в първия мач се получи един еднакъв резултат. Не сме взели преднина, с цел да сме спокойни. Исландците са подобен типаж, играят подобен футбол, че постоянно могат да те затруднят. Ние го знаем и ще бъдем доста деликатни в това отношение ".

В тима няма здравословни проблеми: " Всички, които имам са здрави и това ни дава опция да имаме повече избор. Всеки треньор има алтернатива преди даден мач по какъв начин да стартира. Това е естествен треньорски развой. Надявам се, че с екипа ще изберем най-хубавия състав ", сподели още треньорът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР