Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че отборът му трябва

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че отборът му трябва
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: В събота трябва да изглеждаме различно

Треньорът на " Лудогорец " Стойчо Стоев съобщи, че тимът му би трябвало бързо да си извади поучения след загубата от ЦСКА с 0:1 в четвъртфийналите за Купата на България. Наставникът на първенците чака тимът му да наподобява по друг метод в събота, когато двата отбора още веднъж се сблъскат, този път в Първа лига.

" Твърде рано е да приказвам за аргументите. Трябва да изгледам още един път мача. Не играхме този футбол, който можем. Твърде бързо губехме топката, а това е нашата мощ - да направляваме събитията. Създадохме доста условия за контраатаки. Прибързвахме с решенията си. Играхме и с много дълги топки, което не е присъщо за нас. Хубавото е, че това не е мач за състезание ", стартира Стоев.
ЦСКА е на полуфинал, Пинто повали " Лудогорец " Гол от към 25 метра реши дербито за Купата на България
" Футболистите са привикнали да играят напрегнат. Все още не мога да си обясня, ще ми би трябвало време, с цел да проучвам нещата. Трябва да поправяме нещата, с цел да изглеждаме друго събота. Ще направя всичко допустимо това да се случи "

" Определено тимът на ЦСКА стоеше по-агресивно на терена. Стремяха се по-бързо да си връщат контрола над топката. А на нас такава експанзия ни липсваше. Днес не му беше ден на Марселиньо. Всеки интелигентен човек си взима поучения. Не сме от другата категория. Ще се стремим да поправяме някакви неща, нека се получи ", приключи треньорът на " орлите ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР