Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше видимо недоволен от представянето

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше видимо недоволен от представянето
Коментари Харесай

Стоев: От 2 удара вкараха 1 гол, не може да продължаваме с тези пропуски

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше очевидно неудовлетворен от представянето на своите ученици по време на равенството 1:1 с исландския Валур Рейкявик. Особено неудовлетворен беше наставникът от многото пропуски на неговите състезатели.

„ Няма по какъв начин да съм удовлетворен, не съм удовлетворен, че те нямаха голови положения, все пак от 2 удара вкараха 1 гол. Страшно доста положения изпуснахме, които в един миг може да натежат. Започнахме да играем, чак сле като ни вкараха гол. Няма спор, че сме по-добрия тим, само че изпускаме прекалено много положения, които не би трябвало да се изпускат “, показа Стоев.

„ Постоянно се работи, само че не мога да предсказвам за какво не се получава. Доста са аргументите. В това отношение би трябвало да се замислим съществено, защото по-нататък може да е огромен проблем.

Дадоха сигурност тримата халфове, само че ние доста малко използваме фланговете, там е нашата мощ. Така може да създадем повече състояние, малко използваме флаговете за сметка на пасове през центъра. Има обстановки, в които би трябвало да се развиват по флаговете офанзивите “.

„ Всеки един играч ще получи нужното игрово време. Искам да ми е сложен изборът. Не сме в оптимално положение, само че се надявам в идващите мачове да се подобрим “.

„ Аз и преди съм употребявал Кешеру и Швиерчок дружно. Имаха положения, двамата се допълват добре. Трябваше и да отбележат голове “.

„ В европейския футбол няма любимци и новобранци. Всеки тим има своето качество и се стреми към триумфи. Резултатът ни дава преимущество, само че чаках доста повече. Не сме разкрили в голяма степен капацитета си “, приключи Стоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР