Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде традиционната пресконференция преди домакинството

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде традиционната пресконференция преди домакинството
Коментари Харесай

Генчев: Възможностите ни не отговарят на представянето в Европа до момента

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде обичайна конференция преди семейството на Мидтиланд в Лига Европа. Специалистът съобщи, че опциите на тима не дават отговор на представянето досега.

„ Мачът е най-много за авторитет на нашия тим. Възможностите, които имаме, не дават отговор на преставянето ни досега. Всички сме стимулирани да приключим акцията с победа. Досега бяхме надиграни от Брага. Надявам се в утрешния мач да вкараме ситуациите си. Това е най-важното”, стартира Генчев.

„ Проблемите са част от играта. Имахме продължително контузени. Нещата се стиковата в придвижване. Мотивацията във футболистите и при нас би трябвало да е задоволително голяма”, продължи Генчев.

„ Няма по-малко значим детайл. Всички етапи са значими. На всеки един детайл акцентираме. Най-важно е да се оправим добре във всички етапи на играта”.

„ Не вършим изключение за полеви играчи или вратар. Така се случи с Кристиан и Серджио. Всичко зависи от тях и формата им. Не мога да кажа, че Серджио ще продължи до края да пази. Преди Кристиан беше корав титуляр, а Серджио чакаше своя късмет. Сега нещата се обърнаха. И двамата ще получават късмет за изява”.

„ След привършване на евротурнирите имаме два значими мача. Не се тормозя от загуба на мотивация, тъй като мачовете са извънредно значими. Няколко момчета от втория тим ще упражняват с нас и след тренировката ще преценим кои ще попаднат в групата ", приключи наставникът на Лудогорец.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР