Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен от своя отбор

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен от своя отбор
Коментари Харесай

Генчев: Успяхме да се възползваме от празните пространства в защитата на Арда

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе удовлетворен от своя тим след успеха с 4:1 над Арда. Той разкри, че тимът му е желал да се възползва от празните пространства, който оставят в отбрана гостите от Кърджали.

„ Важно беше да спечелим. Знаехме, че Арда се пробва да играе атакуващо, само че остава пространства в отбрана. Не инцидентно, че през днешния ден вкарахме 4 гола. От това искахме да се възползваме. След промяната на треньора те практикуват този метод на игра, практикуват висока преса, само че оставят доста пространства”, стартира Генчев.

„ В първите 20 минути имахме известни усложнения, по-късно всичко си пристигна на мястото. Арда нямаше по какъв начин да сътвори нещо рисково пред нашата врата. Никакви проблеми нямахме, изключително след третия гол. Първият гол пристигна в доста значим миг. Даде в допълнение самочувствие на нашия тим и тормози съперника. Трябва да поздравим Спас Делев за гола, който вкара”, добави той.

„ Готови сме. Надяваме се някои от контузените футболисти да се върнат, с цел да вършим повече ротации”, приключи треньорът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР