Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има сериозни главоболия в защита

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има сериозни главоболия в защита
Коментари Харесай

Проблеми за Петев преди мача с Черно море

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има съществени главоболия в отбрана преди значимите две срещи през тази седмица. Утре от 18:30 часа " орлите " одобряват Черно море в първи полуфинал в шампионата за купата на България. В неделя от 20:15 часа пък гостуват на ЦСКА в директен конфликт за първото място в шампионата, написа " Тема спорт ".

Както е известно, контузени в защитата на Лудогорец са капитанът Антон Недялков и Дени Групер, който преди няколко дни претърпя интервенция, като това постанова зимното попълнение Пипа да работи отляво на ариергарда. Сега обаче Петев има проблеми, свързани и с центъра на отбраната.
 Петев имал сложна орис
Петев имал сложна орис

Треньорът на Лудогорец удовлетворен

Наказан за мача с Черно море е Франко Русо, получил петия си жълт картон за сезона против Локо София. Испанецът натрупа формалните предизвестия за единствено 8 мача, откакто се причисли към отбора през зимата. Така против варненци Петев ще би трябвало да употребява двама всред Пластун, Терзиев и Вердон, който обаче също е заплашен от глоба, като има 4 жълти картона и може да пропусне гостуването на ЦСКА. Както е известно, трайно контузен е и централният защитник Диниш Алмейда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР