Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция преди утрешния реванш

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция преди утрешния реванш
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Утре трябва да гоним победата от първата минута, продълженията също влизат в плановете ни

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде конференция преди утрешния реванш против косовския Балкани от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

Разградчани изгубиха първата среща като посетител с 0:2, тъй че в сряда вечер (19 юли) ще би трябвало да търсят поврат на своя " Хювефарма Арена ". Срещата стартира в 21:00 часа.

Пред медиите Петев бе безапелационен, че неговият отбор би трябвало да търси успеха още от първите минути и изрази убеденост, че въпреки всичко българският отличник ще успее да продължи напред.

" Изиграхме един слаб мач, несъвършен. Утре мачът би трябвало да е друг и да гоним успеха от първата минута. Трябва да заличим два гола пасив, само че не трябва да отиваме безредно напред. Но аз имам вяра на всички играчи и мисля, че ще продължим ", българският експерт.

Бившият селекционер на националните тимове на България и Босна и Херцеговина показа още, че най-важното за Лудогорец ще бъде да играе като тим и да се възползва от своите шансове без значение играта на противника.

" Може би значително опитът е значим, само че доста по-важно е себераздаването на всеки, който влезе да играе. Нормално е да има напрежение, само че ние би трябвало да се преборим. И това не е опрощение. Но преди всичко би трябвало да играем като тим. Защото по този метод излязохме и от рецесията през март. Всеки има качества, щом е в тоя тим. Основното е всеки да се бори за другия. Няма контузени в тима ни ", разяснява Петев.

" Логично е да са прибрани (Балкани). Но по какъвто и метод да се показа съперникът, ние би трябвало да си търсим нашите шансове и да заличим преднина от два гола. Залогът е огромен. Трябва да създадем всичко, с цел да преодолеем този съперник. От нас зависи по какъв начин ще се представим ", добави още той.

Наставникът на " орлите " се върна и към провалянето от Крумовград на старта на сезона в Първа лига, което пристигна единствено два дни след загубата в Косово.

" Сега съм на друго мнение – два пъти гледах мача с Крумовград. Бяхме вяли в отбрана. Допуснахме три гола, само че изтървахме над 10. Като тичане, функционално представянето ни не е било на същото равнище като с Балкани, тъй като играчите са тичали много повече от предния мач. Просто неприятен миг и с лека ръка допуснахме три гола ", съобщи Ивайло Петев.

Запитан дали продълженията също влизат в проектите за мача, треньорът на Лудогорец отговори: " Всичко влиза в проектите ни. И продълженията. Погрижили сме се и за това нещо ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР