Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира 10-ата поредна победа на

...
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира 10-ата поредна победа на
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Знаем къде ще ни изстрелят трите точки при победа над ЦСКА 1948

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев разяснява 10-ата поредна победа на първенците, реализирана в 28-ия кръг. За него триумфът е пристигнал изцяло резонно.

" Не мисля, че е била реализирана успеха по доста сложен метод, тъй като Пирин бяха прекомерно доста затворени. И ние търсехме обстановки, моменти, с цел да вкараме гол. И тези моменти пристигнаха. Това, което ние създадохме като благоприятни условия, е задоволително, с цел да победим. Но в действителност, когато един тим е прекомерно доста затворен в личната си половина, малко по-трудно се намират пространства, само че въпреки всичко ние ги намерихме ", стартира Дерменджиев.

Лудогорец към този момент има 66 точки и мач по-малко, а след тях е ЦСКА с 60.

" Изобщо не можем да разясняваме, че е имало безгрижно отношение от нашите играчи, тъй като момчетата бяха стимулирани на 100 %. Аз съм уверен в това и става въпрос за друго. Виждате – на 5-ата минута, мачът беше пресечен, разстрои се и не играхме 7. Но няма значение това. Ние търсехме от кое място да пробием и това малко ни заблуди, тъй като играехме повече на крайник ".

Попитан дали самостоятелната класа на избрани играчи при първенците е наклонила везните, той не се съгласи с такова изказване.

" Не, не мисля, че самостоятелната класа се е оказала решаваща. Смятам, че в този мач тъкмо ние играхме доста отборно. Футболистите ни не са изтощени. Ние сме в един подобен интервал, че физически сме доста добре. Играем мачовете един след различен и който мине, го оставяме зад тила си и гледаме единствено напред ".

" Сега идва мач с ЦСКА 1948 и ние се насочваме към този мач. Знаем за трите точки къде ще ни изстрелят, тъй че тимът е квалифициран ", приключи опитният експерт.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР