Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че тимът му трябва

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че тимът му трябва
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Искаме да започнем много здраво мача с Жалгирис

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа съобщи, че отборът му би трябвало да бъде порядъчен и да играе мъдро. Специалистът приказва пред медиите преди първия дуел от плейофния кръг на шампионата Лига Европа против отбора на Жалгирис.

" Физически, да. Починахме, успяхме да създадем положителни тренировки, тъй като имахме малко повече време, в сравнение с преди. Ментално считам, че сме на доста високо равнище, тъй като откакто направихме обстоен разбор, видяхме къде са нашите неточности. Хубавото е, че няма въздействие в някои неща, които се случват във футбола. Най-важното е, че се опитваме да изправим нашите неточности и сигурно желаеме да сме по-добри в идващия мач.

Ние желаеме да реализираме допустимо най-високата цел. Не сме в нито един от шампионатите, тъй като имаме още два значими мача в плейофите. Между тези мачове би трябвало да изиграем един мач от нашето състезание. В момента мислим за мача в четвъртък. Не мислим толкоз напред. Не можем да създадем втора или трета стъпка, преди да създадем първата.

Знам по кое време Лудогорец е играл с Жалгирис. Сега те са тотално друг тим. У дома играят на неестествен терен. Утре чакам доста сложен мач. Те желаят да играят с доста бързи контраатаки, когато играят като посетител. В този сегмент от футбола би трябвало да сме доста деликатни. Те имат някои недостатъци и ще се опитаме да се възползваме от тях.

Във всеки мач ние влизаме с нрав на спечелили. Няма мач, който да свърши след едно полувреме. Искаме да стартираме доста крепко. Без да имаме тактическа просвета, не можем да изиграем нито един мач. Трябва да сме доста умни, би трябвало да сме дисциплинирани в мача и би трябвало да изградим мача от първата до последната минута. Искаме да играем както Лудогорец може да играе. Без трима играчи би трябвало да сменим нещо. Основните хрумвания и правила би трябвало да останат същите ", сподели Шимунджа.
 Важна информация за почитателите на Лудогорец преди мача с Жалгирис
Важна информация за почитателите на Лудогорец преди мача с Жалгирис

Клубът припомня, че при засилен интерес сега се продават билети на клубната база в Разград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР