Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа заяви, че най-голямата цел

...
Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа заяви, че най-голямата цел
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Винаги е хубаво да си спомним какво сме постигнали

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа съобщи, че най-голямата цел пред разградчани е успех в шампионата. Специалистът приказва и за упованията към клуба преди началото на зимната подготовка.

" Винаги е хубаво да си спомним какво сме постигнали. Всички наши достижения се надявам да ни стимулират за по-големи такива през идната година, тъй като сме на верният път. Най-важната ни цел да станем първенци, а всичко друго един добър бонус.

Имаме нужното качество да създадем добър напредък. Имам още една цел, която е да бъдем по-силен треньорския клуб и за това тук идва Светослав Дяков, тъй като той е една жива легенда на клуба.

Трябва да работим крепко, а най-главната ни цел е да освежим тима и да помогнем на новите футболисти да се приспособяват допустимо най-бързо. Трябва да бъдем по-агресивни като тим, когато изпълняваме висока преса.

Зимната подготовка е за цялата година и всички ние би трябвало да бъдем извънредно окуражени и да подходим с доста пристрастеност и предпочитание. Всички ние би трябвало да мислим като спечелили. Ще работим доста крепко по време на зимната подготовка.

Това, че съм определен за треньор №1 на Словения е самопризнание освен за мен, а за целият екип на Лудогорец, както и на почитателите. Много е значимо, че ние всички работим дружно за нашите цели и това е премия за всички нас в Лудогорец.

Много добре за нашият тим е това, че имаме разнообразни футболисти с разнообразни страхотни качества, точно поради това можем да сменяме системата си на игра по отношение на другите мачове ", сподели Шимунджа.
 Лудогорец продава Сисиньо в Бразилия
Лудогорец продава Сисиньо в Бразилия

Ръководството на Баия се е схванало с това на разградчани

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР