Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа похвали своите играчи за представянето

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа похвали своите играчи за представянето
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Заслужавахме точката, не си вкарахме положенията

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа похвали своите играчи за представянето им при гостуването на Бетис в шампионата Лига Европа, въпреки да призна, че е леко отчаян от обстоятелството, че " орлите " си потеглиха с празни ръце от Севиля.

, а съгласно словенския експерт повода е била, че българският първенец не е съумял да осъществя ситуациите си.

" Горд съм с играчите, съобщи той. Заслужавахме точката, само че не я спечелихме. Създадохме шансове, повече от тях. Те си вкараха ситуациите, ние не го направихме. В края ги натиснахме. Това е футболът. Всички желаят да вкарат ", съобщи треньорът на Лудогорец.

Шимунджа проучва и протичащото се в групата, споделяйки, че при изтеглянето не жребия Лудогорец е бил считан за новобранец, а след първите два мача настроенията са се трансформирали.

" Преди започване на групите бяхме новобранец. След една победа и добър мач говорите по един метод. Преди 14 дни говорихте друго. Трябва да бъдем крепко стъпили на земята и да продължим да работим интензивно. Имаме 3 точки от 2 мача. Искаме да се състезаваме, нищо друго. Няма да бъде по-различно против ХИК. Играем мач за мач ", разяснява Анте Шимунджа.

В идващия си дуел от групата Лудогорец гостува на финландския отличник ХИК Хелзинки, като мачът е на 6 октомври от 19.45 часа българско време.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР