Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, отличи играта на своя

...
Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, отличи играта на своя
Коментари Харесай

Шимунджа се извини на Черно море след успеха във Варна

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, отличи играта на своя тим при триумфа с 2:1 над Черно море и сервира опрощение към варненци за лапсуса, който позволи, наричайки тима от "Тича " - Спартак Варна, преди няколко дни след комплициране.

„ Мисля, че ние бяхме по-добрият тим от Черно море през днешния ден. Имахме няколко обстановки през второто полувреме, които не реализирахме гол, само че като цяло заслужавахме триумфа “, стартира Шимунджа.

„ Знаехме, че Черно море ще се промени след почивката и знаехме, че те би трябвало да потърсят реализирането на гол, а те нямаха и чак толкоз доста положения, защото бяхме оптимално съсредоточени в отбрана “, обощи още той.

„ Играхме два сложни мача, надалеч от нашия дом. Всички тимове разчитат на семействата си и беше важнод а вземем 6 точки от гостуванията ни. Искам да се извиня на Черно море, защото позволих неточност. Надявам се всички да ми простят за лапсуса. Знам, че тимът е водещ в България и има история. Адаптираме се към другите терени. Знам, че ни чака доста работа, с цел да се подобряваме. Надявам се, че ще продължим в същия дух и желая тимът ми да се усъвършенства “, приключи Анте Шимунджа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР