Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа коментира равенството на разградчани

...
Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа коментира равенството на разградчани
Коментари Харесай

Левски заслужаваше точката

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа разяснява равенството на разградчани с Левски (0:0) в дербито от 21-вия кръг на efbet Лига.

Не съм удовлетворен от резултата, тъй като имам чувството, че бяхме по покрай трите тотчки от Левски. Когато приказваме за мач на този стадион и сложен противник, е посложно. Станахме очевидци на добър мач. Начинът, по който влезнахме в мача беше добър. Доволен съм от това. Левски заслужаваше точка.

Това е дерби. Два огромни тимове се срещат и би трябвало да се възползваш от всяка опция. Три или четири обстановки имахме в офанзива, които трябваше да вкараме. Знаем, че против Андерлехт беше доста прочувствен мач. Изразходихме и доста физически сили, чувството е, че това даде резултат. Нашата цел е да станем първенци на България. Отпадането на Андерлехт не значи нищо. Ще създадем всичко, с цел да вземем купата.

Има още доста точки за печелене и губене. Продължаваме да се борим и да работим дружно.Имаме някои проблеми с травми, които не чакахме. Това е футболът. Тодор Неделев е страховит и умел състезател. Имаме потребност от такива футболисти. А той може да ни го даде. Това е групово решение, не зависи от един човек. Всички ние в Лудогорец имаме една цел. Мисля, че няколко пъти през годините Неделев е бил покрай нашия клуб и се надявам, че може да ни донесе качество.

Трябва да бележим голове и да бъдем нападателни в нащите офанзиви. Винаги може да играем по-добре от това. Днес сменихме схемата на игра. Играчите ни се приспособяват ", сподели Шимунджа.
 Левски и Лудогорец приключиха наедно 0:0 в мач от efbet Лига
Левски усмихна ЦСКА с 0:0 против Лудогорец в 11-ия си следващ мач без победа в efbet Лига

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР