Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа демонстрира самочувствие преди реванша с

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа демонстрира самочувствие преди реванша с
Коментари Харесай

Шимунджа: Реваншът в Загреб може да е по-дълъг от 90 минути

Треньорът на " Лудогорец " Анте Шимунджа показва самочувствие преди реванша с " Динамо " (Загреб) от третия квалификационен кръг за влизане в групите на Шампионската лига.

Словенският експерт предвижда, че дуелът може да не свърши в постоянното време. За задачата е нужно българският тим да вкара един гол повече от хърватския гранд, който предходната седмица в Радград би с 2:1.

" Смятам че изиграхме положителни мачове, откогато повеждам " Лудогорец ". С " Динамо " сцената е най-голямата. Целта не е да играем красиво, а да побеждаваме ", сподели той.

" Всички знаем какво направи Сотириу за нас. Ще ни липсва, само че в този момент е моментът другите да покажат какво могат ", добави той.

" Както знаете, Клод Гонсалвеш и Каули са контузени, само че другите са на линия. Не сме единственият тим с проблеми. Търсим по какъв начин да ги решим и да играем допустимо най-добре. Трябва да приемем прехвърлянията, няма какво да създадем. Вървим напред ", сподели още той.

" Динамо е огромен клуб, ние би трябвало да гледаме единствено себе си., Искам да кажа, че познавам " Динамо ". Знам по какъв начин те мислят, знам по какъв начин почитателите им оказват помощ. Мачът ще е доста дълъг, може да е повече от 90 минути. Никой не споделил, че би трябвало да вкараме гол в първата минута ", приключи словенецът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР