Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев не бе доволен от

...
Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев не бе доволен от
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Тази седмица ще се реши моето бъдеще

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев не бе удовлетворен от загубата на своя тим с 1:3 от Арда. Специалистът уточни, че не е очаквал този процес на събитията, като приказва за своето бъдеще и за мотивацията на играчите.

" Разбирам футболистите ненапълно. Доста огромна част от тях ще сменят тима и имат други оферти. Трудно им е на тях от мотивационна позиция. Няма подготовка или мач без значение. Най-малкото би трябвало да играят за себе си и за клуба. Трудно е, само че би трябвало да създадем всичко нужно до края на сезона ", стартира Генчев.

" Най-много ме разочарова първият гол. Допуснахме попадение от статично състояние, не съм очаквал толкоз рано по този начин да ни отбележат. Това промени радикално нашия проект за игра. Начинът, по който допуснахме втория гол – просто не ми се приказва ", продължи експертът.

" Преговаря се с много играчи. Някои не желаят да възобновяват договорите си, тъй като имат оферти от други тимове, защото сезонът ни беше сполучлив. Не е елементарно в такава обстановка. Пълни спекулации са всичко, не съм преговарял с нито един тим. През тази седмица ще се реши моето бъдеще. До момента нямам предложение от нито един тим, тъй че може да остана и в Локомотив София ", приключи Станислав Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР