Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана доволен от

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана доволен от
Коментари Харесай

Томаш критичен след успеха на Локо над Септември

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана удовлетворен от държанието на своите футболисти през втората част, макар триумфа с 2:1 над Септември.

Наставникът на " черно-белите " посочи като причина за неточностите на своя тим подценяването на избрани обстановки.
 Светослав Петров се упрекна за загубата на Септември
Светослав Петров се упрекна за загубата на Септември

Основната виновност нося аз, безапелационен е наставникът на Септември

" Искам да поздравя съперника и техния треньор. Това е тим, който не е съкрушен от напрежение, и играчите им се пробват да играят футбол и им се получава. Всеки отбор, който ги подцени в шампионата, ще има проблеми.

Изиграхме положително първо полувреме. През първата част не ги оставахме да играят, пресирахме високо и създадохме обстановки, като успяхме да осъществяваме и гол. През втората част, откакто отбелязахме второто попадение, спряхме да играем. Обяснявам си го с подценяване на обстановки. От както съм отпред на Локомотив, когато получим гол, виждам нерешителност. Постоянно изяснявам, поддържам, вдъхвам самочувствие, само че очевидно не е задоволително. Не мога да се дразня на никого, изключително на Тодор Павлов, само че сигурно това въздейства ", съобщи Томаш след срещата.
 Локомотив (Пловдив) се утвърди в топ 4 на efbet Лига
Локомотив (Пловдив) се утвърди в топ 4 на efbet Лига

" Смърфовете " стигнаха до 2:1 против Септември на старта на 25-ия кръг

" През първата част не допуснахме нито една обстановка пред нашата врата. И ситуациите на Септември ги създадохме ние. Всичко си идва от нас. Подценихме обстановки, които доведоха до напрежение в нашия тим. Някои от играчите са още момчета, които в главите си не са узрели да са мъже.

Доволен съм от представянето на Матеус и Джовани, които означиха головете. Винаги съм казвал, че на тези футболисти ще им е нужно време за акомодация, с цел да покажат това, което могат ", сподели още старши треньорът на Локомотив (Пловдив).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР