Треньорът на Локомотив Александър Томаш заяви след последната контрола за

...
Треньорът на Локомотив Александър Томаш заяви след последната контрола за
Коментари Харесай

Томаш: Момчетата се стараха, лошото е, че започват да губят увереност

Треньорът на Локомотив Александър Томаш съобщи след последната контрола за зимната подготовка, че играчите му са се старали, само че стартират да губят убеденост. Локомотив победи с 2:1 Марица в последния си мач преди старта на втория полусезон. 
Прочетете още
„ Мисля, че момчетата се стараят да вършат това, което изисквам от тях. Проблемът е, че чувствам, че стартират да губят убеденост, тъй като сътворяваме обстановки, а при първия пас, който сбъркаме, неприятелски играч излиза самичък против вратаря. По време на подготовката си приказваме, че само Динамо (Тбилиси) ни надигра чисто футболно. Във всички други инспекции ние притежаваме топката, опитваме се да градим играта, съперникът играе затворено и ни побеждава “, стартира Томаш. 

„ Губим топката на 70 метра от нашата врата, а позволяваме положения. Това значи, че реакцията ни е мудна. Въпреки това, не мога да не съм удовлетворен от футболистите, стараят се и се пробват. Вижда се, че имаме върху какво да работим. Днес бе последният ни ден от подготовката. За 27 дни изиграхме 7 контроли и се вижда, че самите футболисти имат потребност от отмора “, добави старши треньорът на Локомотив.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР