Треньорът на Локо (Мездра) Диан Попов беше бит от футболист

...
Треньорът на Локо (Мездра) Диан Попов беше бит от футболист
Коментари Харесай

Биха треньора на Локо след контрола

Треньорът на Локо (Мездра) Диан Попов беше обичай от футболист на Балкан и наставника на отбора от Ботевград Иван Редовски, оповестява " Тема спорт ".

Това се случи при успеха на железничарите над противника с 3:2 в контрола в Ботевград, пристигнала след поврат от 0:2, което провокирало гнева на домакините.
 Литекс вкара в 119-а минута и се класира за идващия стадий за Купата на България
Литекс вкара в 119-а минута и се класира за идващия стадий за Купата на България

Вижте детайлности

През второто полувреме техният голмайстор Здравко Атанасов е блъснал в главата Попов. Вместо да озапти побойника, наставникът на ботевградчани Иван Редовски, който е някогашен футболист и ментор на отбора от Мездра, след последния съдийски сигнал е нанесъл удар в главата на Диан Попов.

" През целия мач Редовски псуваше мен и футболистите. Вместо да ги успокои, той ми нанесе удар след последния съдийски сигнал. Ще сезирам БФС, тъй като при сходен случай в формален мач побойниците ги вадят от футбола най-малко за 1 година ", разяснява треньорът на Локо Мз Попов.

Преди почивката двата отбора не си означиха голове. През първата част Васил Калоянов от гостите беше изпъден с пряк червен картон, само че на мястото му на терена влезе различен футболист. След почивката ботевградчани вкараха два гола от противоречиви дузпи посредством побойника Здравко Атанасов. Железничарите върнаха попадение след прецизен удар от бялата точка на Николай Ганчев. Ваньо Иванов изравни за 2:2 след пас на Бояджиев. 10-ина минути преди края Ганчев донесе триумфа на Локо също от дузпа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР