Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че все още

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че все още
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: В атака все още правим пропуски, постъпката на Карачанаков е недопустима

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов съобщи, че към момента търси промени в динамичността на игра и увереността на футболистите си. Мъри приказва след успеха на " сините " над Пирин (Благоевград) с 3:1 в контролна среща.

" Eдин междинен дуел. На моменти имаше положителни неща. Имахме проблеми при завършващия удар. Динамиката беше доста по-слаба. Надявам се това нещо да го изкореним до първия мач. В офанзива към момента вършим пропуски.
 Левски победи Пирин с 3:1
Левски надделя Пирин, почитатели на " сините " изпъдиха Антон Карачанаков

Грозни подиуми белязаха началото на второто полувреме

Смятам, че постъпката на Карачанаков е неприемлива за професионален футболист. Мисля, че Пирин би трябвало да го санкционират. Това е постъпка, която не отива на футболния феър плей и етикета - професионален футболист. Можеше да развалим тази хубава инспекция. Ситуацията бе много напрегната. Под никаква форма не извинявам държанието на нашите последователи. Футболът е игра за джентълмени, всеки би трябвало да си гледа своя тим.

Миланов го пуснахме да усети тръпката от футбола. Трябва да преодолее страха и неувереността след травмата. Той ще го направи и ще си върне увереността в играта.

За всеки футболист е значимо да вкарва голове. Бари би трябвало да усъвършенства завършващия си удар и подаване. Левски би трябвало да е подготвен за старта. Днес не ми хареса динамичността и скоростта. Тук е въпрос на темперамент. Това са наши проблеми, уповавам се да ги решим. Търсим промени в динамичността и футболната убеденост.

Мен ме интересува колектива. Футболистите би трябвало да са експерти и да дават отговор на имиджа на Левски. Нашите футболисти демонстрираха, че могат да се държат съвършено. Всички мачове минаха при едно феър плей отношение към противници, съдии ", сподели Стоилов.
 Никой не желае да спонсорира Левски,
Никой не желае да спонсорира Левски, " сините " непрекъснато удрят на камък

" Не стопират диалозите и срещите, само че нямаме огромен триумф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР