Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че ситуацията във футболния

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че ситуацията във футболния
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Левски е полумъртъв финансово и полужив игрово

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов съобщи, че обстановката във футболния клуб продължава да е тежка, а изгубените каузи против някогашния ментор Петър Хубчев за неизплатени заплати в размер на 400 000 евро в допълнение я утежняват.

" Факт е, че сме изгубили делата. Аз не мога тъкмо да взема решение. Този проблем трябваше да бъде решен доста преди да се изгубят делата. Директорите са тук по тази задача, да не позволяват такива проблеми. В последна сметка нашата отговорност е да не позволяваме неточности на гърба на " Левски ". Аз преди като гледах всеки един се занимаваше с едно, различен - с друго, трети - с трето. Както споделих преди няколко дни, " Левски " е премрял финансово и полумъртъв игрово. Нашата задача, на мен, на Иво Ивков е тъкмо такава – да решаваме такива проблеми ", съобщи Стоилов преди гостуването на " Берое ", представен от Би Ти Ви.
свързани новини5451преди 19 часа3430на 08.12.2021
За мача в Стара Загора той си пожела бойно въодушевление в редиците.

" Надявам се да имаме бойно въодушевление. Ще се опитаме оптимално да настроим футболистите в това, което ни следва. Надявам се да проявят професионализъм и неделя след мача могат да мислят за отмора. Нямам съмнения за състава. Имах съмнения, че през седмицата не можехме да упражняваме обикновено поради метеорологичните условия. Наложи се да упражняваме на изкуствения терен, което не е желателно, само че не можем да се готвим за мача. Ясно е за отсъстващите играчи, пляс Краев, плюс Миланов. Другите на този стадий са здрави ", съобщи той.

" Левски " е на седмо място в класирането сега, до момента в който " Берое " е осми, а разликата сред двата отбора е единствено една точка.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР