Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че клубът е

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че клубът е
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Левски е полумъртъв финансово и полужив игрово

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов съобщи, че клубът е премрял финансово и полумъртъв игрово. Мъри приказва преди срещата с Берое от 19-ия кръг на efbet Лига и не спести положителните си думи по адрес на заралии.

" Трябва да се готвим за мача. Ясно е за отсъстващите играчи. Краев претърпя интервенция. Всички останали на този стадий са здрави. Смятам, че тимът на Берое има много като брой и качество играчи. Това е клубът с максимален брой играчи. Затова имат и непостоянства.

Смятам, че в последния мач на Берое теренът не беше в най-хубаво положение, което попречи на отбора. Клубът им има добра аудитория и е непрекъсната големина. Добър съперник с последователи. Обръщаме внимание на всички съперници. Надявам се на следващия ден нашият тим и бранители с груповите си дейности да се оправим с Мартин Камбуров.

Повече ме интересува по какъв начин ще се оправи моят тим, а друг на Берое. Почти постоянно съм желал от моя тим да играем атакуващо. Рисковете, които поемаме, отварят пространства. Ние също имаме задоволително скоростни играчи. Нашият ангажимент е да развиваме игровия образ на тима. Не желая да има лъкатушене в игровия жанр на тима.

Трябва във всеки мач да играем на високо равнище. Отборът на Берое играе мощно вкъщи. Има всички предпоставки за един добър мач. Оптимисти сме, че Кордоба ще вземе присъединяване в мача. Победа постоянно е добре пристигнала за Левски. За да победим, би трябвало да хвърлим много старания. Дано не подходим по български, а подходим съществено.

Факт е, че сме изгубили делата с Петър Хубчев. Според мен този проблем трябваше да бъде решен доста преди да се изгубят делата. Не трябваше да се позволяват такива проблеми. Нашата отговорност е да не позволяваме неточности на гърба на Левски. Левски е премрял финансово и полумъртъв игрово ", сподели Стоилов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР