Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, заяви, че халфът Филип

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, заяви, че халфът Филип
Коментари Харесай

Мъри: Не е футболна причината финалът да не се играе на 15-ти май

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, съобщи, че халфът Филип Кръстев е поискал да остане при " сините ", защото се усеща добре на " Герена ". Мъри даде обичайна си конференция преди семейството на 26-кратните първенци на Ботев (Пловдив) в мач от 29-ия кръг на efbet Лига.

" Винаги съм " анти " пауза. Не е добре да има дълги паузи, само че се наложи да почиваме повече. Това пък ни оказва помощ от прочувствена позиция да заредим батериите. Дано сме преодолели страстта отпреди 7 дни и да са на линия.

Имам съществени терзания, че се разяснява непрекъснато финалът, за билети, за резултати, за стадион и така нататък Казах на играчите, че би трябвало да не помнят за него в мачовете от шампионата, тъй като по този начин можем да загубим късмет за евроквота. Надявам се да вкараме в главите на футболистите значимостта на този мач. Още повече, че играем с доста мощен клуб, който има страхотни играчи и играе комбинативен футбол. Надявам се от мисленето за други неща да не свалим гарда в нашата игра. Няма да е ужасно да загубим, само че не желая да смъкваме равнището на игра.

Вчера, към 4 часа получихме решение, че финалът е на 11 май от 19:00 часа. Очаквам всевъзможни типове изненади. Има някаква причина да не се играе на 15-и май. Тук в България нищо не може да ме изненада, всяко решение е предпоследно. Основната причина не е футболна за това решение да не се измести финалът.

Нямаме искания за мача, може и в събота, 14 април, и на 11 април. В никакъв случай не съм склонен мачът да е на 15-и. Доста от кубовете са декларирали да не се разяснява датата 14-и е, че някои клубове ще имат дълга пауза и одобрявам техните причини.

Трябва да продължим наличието на Филип Кръстев за още година. Първо говорихме с него, да забележим дали има предпочитание да остане, а той сподели, че е благополучен тук. Той получи независимост да играе и импровизира. Неговото предпочитание е да продължи кариерата си в Левски, останолото са спекулации, само че ще забележим. Няма причина притежателят на Кръстев да го мести в различен тим.

Ако има по-високи параметри за Кръстев, няма по какъв начин да се съгласим, само че мисля, че ще намерим общ език. За Сити Груп е значимо футболистът да играе, да е благополучен и да гони високи цели, а Филип ги има тези неща при нас. След финала ще има изясненост за всички неща, които ще се случват в клуба.

Това, което се пробвам да втълпя на футболистите е, че мачът е доста значим. Не е толкоз ужасно, в случай че загубим, само че не желая да смъкваме равнището си. Не мисля, че играчите желаят да разочароват хората на утрешния мач. При загуба възможностите ни за третото място завършват.

" Общо взето не са решения, а са оферти. Не мисля, че някой ще желае да дискутира за нещо хубаво за българския футбол. Най-лесно е да отричаш всичко ново, стигнали сме до безумни обстановки, че шампионата идната година да стартира на 10-и февруари, а не на 20-и. Тези хора, които бяха на срещата, множеството ги интересува да си получават заплатите. Не бяха подготвени с причини да разясняват предложенията ни. Не би трябвало футболния съюз да трансферира правото за взимане на решения. Искаме да си продължим.

Ние не желаеме футболът да е бизнес и да е прелъстителен. Обстановката, която имаме в България, би трябвало продуктът да е гледаем. Тази среща беше направена, с цел да може някой да си каже нещата. Ако играем 9-10 месеца като в Англия, тогава е обикновено да почиваме повече време. При нас няма такова нещо. Левски продължава да бъде самичък против всички, само че това не ни плаши.

Стадионът се цялостни, тъй като ние не участваме в такива неща. Имахме диалози на равнище клуб-клуб, само че не можем да намерим комфортна дата. Имаше концепция да е към 108-годишнината, само че няма по какъв начин тогава.

От много време имаме диалози с Ивелин за бъдещето му. Изчакахме го той дда реши какво да прави. Вратите на Левски са отворени. Надявам се той да направи тима по-силен и да стартираме да печелим титли за Левски.

Ние в офанзивата имаме 5 индивида за 4 позиции. Имаме потребност от играчи, които могат да играят на няколко позиции. Надявам се да вземем нови играчи и да станем по-силни и да печелим титли за Левски.

Наистина добре е играчите да получавата позитиви и представянето им да се прави оценка. Те си вземат решение дали желаят да играят за националния тим. Всички играчи, които отидат в националния ще имат дребна пауза, само че това е добре, тъй като играчите би трябвало да играят. Щастлив съм и се надявам играчите на Левски с представянето си на терена да заслужат повиквателните си ", сподели Стоилов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР