Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели първите си впечатления след

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели първите си впечатления след
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Миланов показа, че навлиза във форма

Треньорът на Левски Станимир Стоилов показа първите си усещания след триумфа на отбора с 2:0 над Септември София в четвъртфинален дуел от шампионата за Купата на България.

"Поздравявам Септември за представянето. Не влязохме както би трябвало в мача. Вкарахме хубав гол, само че не считам, че тази игра е равнището, което би трябвало да демонстрира Левски. Днес не бяхме положителни в контрола на мача и концепциите в играта. Предстоящият мач против ЦСКА не е опрощение. Явно беше, че бяхме по-класният тим, само че това не значи, че трябваше да позволяваме обстановки. Не съумях да провеждам задоволително добре тима си като конфигурация. Изключително незадоволително показване ", стартира Стоилов.

"Силно качество на Митко е да нападна наказателното поле. Имаше огромно предпочитание, само че като тим би трябвало да работим доста по-добре. Имаше много обстановки, в които отнехме топката, само че доста неприятно ги разиграхме. Георги Миланов имаше опция да покаже, че навлиза във форма. Няма боязън в него. Има предпочитание и динамичност ", добави още той.

"Трябва за няколко дни да подобрим играта на атакуващите ни футболисти и халфовете в отбрана. Трябва да направляваме по-добре топката и да не позволяваме леки голове против ЦСКА. Няма проблеми да ги срещнем и за Купата. Левски би трябвало да усъвършенства качеството си на игра. Все още играем прекомерно прочувствен футбол ", завършо Станимир Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР