Треньорът на Левски Станимир Стоилов призова държавата да помогне за

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов призова държавата да помогне за
Коментари Харесай

Стоилов призова държавата да помогне за козирката, за да не падне Сектор "А"


Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов прикани страната да помогне за построяването на козирката на Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ", защото има заплаха от сриване на бранша.

На конференцията преди дуела с ЦСКА 1948 наставникът разяснява като " неуважително " решението на противника да одобри " сините " на стадиона в Бистрица.

" Очаквам да стане сериозен конфликт. ЦСКА 1948 е тим, който обича да играе футбол. Взеха някои положителни футболисти. Имат качествени български играчи. Не успяхме да ги победим в първия полусезон и в този момент би трябвало да се постараем. Нормално е сходни несериозни решения да въздействат. Всички призоваваме почитателите да идват на мачове и да купуват билети, а мачът ще се играе на неловко за всички място. Теренът е еднообразно неприятен да се играе футбол и за двата тима. Не можем да чакаме чудеса. В никакъв случай не мога да приема, когато " Левски " бива пращан да играе на игрища, които не могат да одобряват и 20% от почитателите на клуба. Това е пренебрежение към " Левски ". На някои не им се хареса, че на " Герена " имаше 15 хиляди ", сподели Стоилов пред медиите.

Снимка: Lap.bg


" Нямам желание да приканвам почитателите, тъй като знам, че те няма да се поддадат на провокации. Аз също бих се ядосал, в случай че отида на мач с 40 лв. билет и имам 1 час път. Това е голяма провокация към нашия клуб. Нашият клуб се свърза с ЦСКА 1948 на най-високо равнище. Тяхното решение е такова. Точките не са ни толкоз значими, щом не можем да се борим за купа. "

" Иска ми се почитателите да дадат 40 лв. за клуба, а не за билети на съперника, само че откакто толкоз време призоваваме да идват на мачове, няма по какъв начин да ги прикани на такова нещо. Искаме да ни поддържат. Това е пренебрежение. Ще слушаме след мача футболни нелепости. Когато организираш събитие, би трябвало да осигуриш най-хубавите условия. "

Снимка: Lap.bg


" Предната седмица, когато имаше съвършени условия за работа, ние пускахме отоплителна система и харчихме пари, с цел да е комфортно на всички и почитателите да гледат първокласен футбол. Не знам за какво се отсрочва помощ от страната. След като се видя, че могат да изпълнят стадиона, най-нормалното е да се построи една козирка на бранш, който може да се срути. Трябва да се създадат игрища на тимове като нас, ЦСКА, " Берое ", " Черно море " и така нататък, откакто се оказа помощ на " Ботев " и " Локо " Пловдив. Не виждам никакво развиване от срещата със спортния министър. Държавата е задължена да поддържа клубовете. Трябва да ни отделят внимание, откакто виждат какво вършат почитателите. Задължително е да се направи козирка, с цел да не падне Сектор " А ". Не виждам проблем да се помогне, откакто на други към този момент е помагано. Не знам по какъв начин стоят нещата писмено, само че сигурно има механизъм. Не може тим като " Левски " да бъде подхвърлян като сираче. Трябват ни финанси за козирка. Това е единственото ни предпочитание. Постепенно вървим към изчистване на отговорностите. Парите са напълно алегорични, в случай че ги съпоставим с разноските, които се вършат за ненужни неща. Повече няма да се срещаме ненужно с министъра. Ние сме декларирали желанията си. Аз съм припрян и желая това да се случи оптимално бързо ", сподели още треньорът на " сините ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР