Треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана доволен от играчите

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана доволен от играчите
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Целта на Левски е да не изпадне, равенството с Лудогорец е справедливо

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана удовлетворен от играчите си след нулевото тъждество против Лудогорец в дуел от 21-ия кръг на efbet Лига.

" В интерес на истината стана хубава футболна борба. Общо взето, равенството е обективен резултат. За нашия тим беше значимо да се оправим след последните два неудачни мача. Когато имаме положителни терени, ние можем да сътворяваме конкуренция на най-хубавите тимове в България. Доволен съм от желанието и упоритостта на футболистите. Големията ни проблем бяха завършващите подавания и завършващите удари. Имахме експанзия и непоклатимост в отбрана. Положенията на Лудогорец пристигнаха след наши неточности в подаванията, което е наша остаряла уязвимост.

Това е футболът. Без Левски и почитателите му няма шоу. Добър терен за игра и футболна борба. Това подвига равнището на футбола и го вършат по-гледаем и по-скъп.

Имаме положителни флангови играчи. Петрис още е в неприятно кондиционно положение, само че рискувахме с него. Коггато двамата ни крайни бранители са здрави, няма потребност да играем с 5-има в отбрана. Проблемът ни е в завършващото подаване и в завършващия удар. Срещу нас беше един сериозен тим. Винаги е наслаждение да се гледа мачът, когато играят Левски и Лудогорец.

На футболистите задачата им е на терена, да се борят за Левски. Този тим има по-висок предел, могат да се развиват. Трябва да подобрим качеството на играта. На футболистите всичко им е наред и по тази причина във всеки мач би трябвало да играем все по-добре и по-добре.

Нормално е да има напрежение. В предните мачове беше по-лесно да победим, само че терените не бяха толкоз положителни, а на неприятните терени не проявихме нужния темперамент. Срещу нас обаче имахме сериозен съперник и е мъчно да победиш.

Целта на Левски е да не изпадне ", сподели Стоилов.
 Левски и Лудогорец приключиха наедно 0:0 в мач от efbet Лига
Левски усмихна ЦСКА с 0:0 против Лудогорец в 11-ия си следващ мач без победа в efbet Лига

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР