Треньорът на Левски Станимир Стоилов не е никак доволен от

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов не е никак доволен от
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Безхаберие, отново не се взимат решения в интерес на футбола


Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов не е по никакъв начин удовлетворен от решението дербито с ЦСКА да се играе през днешния ден. След спирането при започване на мача той е призовал за отсрочване за на следващия ден.

Теренът затрудни и двата отбора, а чисти положения липсваха.

" Мачът беше повече случайности, рикошети. Казах и на съдиите незабавно след спирането на мача, че той би трябвало да се играе на следващия ден, с цел да забележим двата тима в действителност какво сме упражнявали, до каква степен сме стигнали и за какво харчихме пари по лагери. ", стартира Стоилов пред публицистите.
Снимка: Lap.bg

" Това са следващите съдии и хора във футбола, които не взимат решения в полза на футбола. Вместо на следващия ден да създадем един футболен празник, да забележим двата тима на какво равнище са, за жалост стана си снежен мач. Това в случай че е футбол... "

" Единствено съм удовлетворен, че с темперамент и с готовност младият тим се постара много. Но това не е футбол, с цел да мога да дам оценка. "
Снимка: Lap.bg

" Това безхаберие го виждам повече от 30 години. Всеки път сняг, продължаваме, играем. Утре трябваше да се организира, има цяла седмица до идващия мач. Поредните хора дето си взимат някви пари и се вършат, че всичко им е наред. ", сподели още той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР