Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира отказа на Мартин Райнов

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира отказа на Мартин Райнов
Коментари Харесай

Мъри с интересен коментар за Райнов и условията в Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява отхвърли на Мартин Райнов да се върне на “Герена”. Опитният експерт приказва пред медиите след успеха над Спортист Своге с 2:1 в контрола.

“Райнов е отказал през днешния ден да се завърне. Имал предложение от чужбина. Това си е негово решение. Той има право да избира къде да играе. Аз повече си мисля, че не му е удобно на “Георги Аспарухов” и това е повода да отхвърля, тъй като не се усеща добре да играе под съществено напрежение. Това е което съм виждал на Герена. Но всеки футболист има право да си взима решение за бъдещето ", заявиСтоилов.

"За Михайлович? Мисля, че Сираков през днешния ден още веднъж беседва с него. Засега имаме разминавания по финансовите параметри. Клубът не може да отговори на финансовите параметри на играча. Ако не се стигне до някакъв компромис от негова страна, ние не можем да надскачаме бюджета. Правим оптимално редуциране на всички типове щатове в клуба, дори и треньорски фрагменти. Оставаме съвсем без хора, които са нужни за развиването на един клуб. Оставаме напълно малко хора, с цел да стабилизираме финансовото положение. Някои от треньорите ще извършват по няколко функционалности. Така че Драган в случай че влезе в ситуацията на Левски, е добре пристигнал. Аз желая да го притеглим ", добави още той.

"Нямаме даже система да следим функционалното положение и възобновяване на футболистите. Още по мое време се употребиха. Това е пагубно. Толкова доста треньори се смениха тук и да не изискат от управлението да обезпечи такова нещо. Не знам дали има клуб в света без система, която да следи функционалното положение на футболистите, която споделя всичко. Вчера незабавно се организирахме по най-бързия метод. От другата седмица ще имаме по-точна информация по какъв начин върви даден футболист. Сега работим както по мое време, когато бях футболист. Даже и тогава имаше някакви часовници и знаехме най-елементарното - какъв брой се натоварваме и какъв е пулса. За мен това е неприемливо. Представяте ли си защо приказваме. Ние си живеем в Бангладеш. Всичко друго ни интересува, само че не и стадиона, помощните материали, развиването на клуба. За финален път се окайвам. От тук нататък моята отговорност е да видите спретнат тим, съблекалня и метод на работа. Учудвам се, че най-малко това нещо не са го изискали. Просто някой трябваше да се раздвижи, само че очевидно това не са били забавни теми”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР