Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди полуфинала за Sesame

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди полуфинала за Sesame
Коментари Харесай

Мъри Стоилов говори преди сблъсъка с Лудогорец и разкри за желанието на Филип Кръстев

Треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва преди полуфинала за Sesame Купа на България против Лудогорец на следващия ден.

„ Освен Николай Михайлов нямаме проблеми. Днес ще забележим какво е положението на Илиян Стефанов и дали въобще ще може да играе. Има стабилизиране в игровото ни държание и стила. Добър е моментът да продължим. Не е елементарно да демонстрираме равнището от първия ни мач. Надявам се да продължим по този начин и да вземем добър резултат в Разград. Трябва да имаме неизменност. Имаше нови хрумвания в първия мач с Лудогорец. Нашето въодушевление би трябвало да е бойко. Феновете желаят да дадем борба. Няма какво да губим, а единствено да спечелим. Ще търсим позитивен резултат “, съобщи Стоилов.

„ Ако дуелът се реши на следващия ден, нека да е в наша изгода. Няма по какъв начин да играем опълченски. Няма да е изненада Лудогорец да играе по-добре от нас, тъй като са обиграни. Те са на 100% първенци и може умерено да се концентрират за Купата. Това е хубаво и ще стане хубав футболен конфликт. Всеки мач играем за победа и да бележим голове. Когато играеш против Лудогорец би трябвало да си нащрек. Преимущество ще ни даде, в случай че спечелим мача “, добави още той.

„ От моята процедура малко се интересувам съперника по какъв начин ще игра, а по какъв начин ще наподобява моят тим. Лудогоорец има нужните средства и влага и по тази причина играят по този начин. Но на другите проблеми си е техен проблем. Няма да пожертвам здравето на Илиян Стефанов. Ще решим в последния миг кой ще го размени. Няма нищо ужасно, че един или двама няма да играят. Имаме доверие и към доста от младите “, сподели треньорът на „ сините.

„ Виждам надграждане в тима. В разбирането на футболистите, че би трябвало да се борят и играят за Левски. Трябва да се отблагодаряват на терена. Излизат и играят като водачи. Няма по какъв начин да се върнем към старите триумфи, без да са горди и да го демонстрират. Седмицата е основна за задачата евротурнири. Дори и да се класираме за край или спечелим против ЦСКА, не значи, че сме се класирали. Не мога да не поставам високи цели. Сега може да скочим оптимално покрай растежа си. Има какво да спечелим през тези дни “, съобщи Стоилов.

„ Не знам по кое време споделяме истината. Споделяме, че притежателят е най-хубавия. В ЦСКА има 19 чужденци и нещо не е наред. Когато нещо не ми хареса, ще го видите по моите реакции. Ако имах такива проблеми, от дълго време щях да се разхождам по улиците на София. Ако намерим непоклатимост във финансирането и с работата на футболистите, ще държим Лудогорец и ЦСКА в напрежение до последния кръг. Изключително значима е финансовата непоклатимост. Догодина никой няма да може да се откъсне дълго от Левски “, добави още той.

„ Срещу Лудогорец щеше да пази някои от младите. Дори и Ники Михайлов да бе здрав, нямаше да застане на вратата. Както не се тормозих на 17 години да го пусна в най-важния ми мач с Оксер, нямам терзания и в този момент. Когато тимът играе добре, вратарят не е подложен под напън. Имаме диалози с клуба на Филип Кръстев и ще имаме отговор в най-скоро време. Той желае да остане “, сподели Мъри Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР