Треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори по най-актуалните теми,

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори по най-актуалните теми,
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Не гледам класирането, проблемите на играчите са решени

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов приказва по най-актуалните тематики, свързани с отбора и клуба. Специалистът приказва пред медиите преди дуел на " сините ". Левски гостува на Арда в Кърджали в мач от 24-ия кръг на efbet Лига.

" Илиян няма да може да вземе присъединяване в мача, ще се възвърне в средата на другата седмица. Пропусна два мача и по този начин ще пропусне и мачовете на националния тим. Роналдо имаше позитивен тест за Ковид и отсъства 3 дни. Днес към този момент е отрицателен и през днешния ден ще взе участие в тренировката и се надяваме всичко да е наред за мача.

Това е отлична опция за нашия тим. Арда има положителни млади български играчи и увеличи равнището си през втория полусезон. Играе добър и комбинативен футбол и за нас това е добра опция да покажем какво можем. Футболистите ще имат добър тест преди дългата пауза. Очаквам да играем на най-хубавите си благоприятни условия. Ще се опитаме да създадем футболно шоу, тъй като където е Левски, там има шоу. Надявам се футболистите да дадет максимума от опциите си.
 Снимка 610763
Източник:

Имам хрумвания, имаме варианти. Роналдо към този момент е здрав, нямаше съществени признаци, чакахме да даде отрицателен тест. Може и той да взе участие, ще вземем решение преди мача. Има кой да играе на позицията на Роналдо, макар че за нас всеки отсъстващ състезател е огромна липса. В отбрана имаме повече дълбочина, до момента в който в офанзива не е по този начин и всеки отсъстващ в офанзива е огромна загуба.

Арда има много забавни футболисти и в отбрана, и в средата, и в офанзива. Не мога отлича някого. Те са комбинативни, имат изчистена скица и сграда. Не можем да търсим огромни проблеми в Арда. За нас най-важното е ние по какъв начин ще играем. Искам да играем на максимума от опциите си и да наложим стила си на терена.

Ще забележим кой ще бие съгласно хората на терена, ще решаваме в последния миг. В предишния мач компенсирахме пропупска. Миналата година обаче дузпите ни лишиха от доста триумфи. Опитваме да се подобряваме. Левски загуби мачове на дузпи, които можеха да трансферират доста тима в исторически проект, като можехме да спечелим трофей, в случай че не бяхме пропущали дузпи.
 Мъри ще запише съществено достижение в неделя
Мъри ще запише съществено достижение в неделя

Предстои му мач №250 в елита

Най-важното е да затвърдим успехите, в този момент сме против по-силен тим. Не виждам класирането, тъй като когато Левски не е преди всичко, на мен не ми е забавно. Трите точки ще са златни в тази сгъстена група от тима. Ние се стремим към добра игра и победа във всеки мач. Надявам се на поддръжка от последователите ни, които постоянно пълнят секторите си при гостувания, а футболистите да дадът всичко от своите благоприятни условия. Ако не поставим оптимални старания, ще имаме проблеми в Кърджали.

Футболистите всичко им е наред откъм условия и финансиране и би трябвало да мислят единствено за представянето на терена. Те имат ангажимент единствено на терена, да радват хората, всички останали проблеми са им решени.

В линията на отбраната би трябвало всеки мач да сме постоянни, защото качествата на играчите са високи. Трима от четиримата в отбрана са национали. Такава защита с такива класни играчи би трябвало всеки мач да се усъвършенстват. Очаквам да се показват по-добре. Те имат още по-високо равнище, макар че в последните мачове съвсем нямаше положения пред вратата ни. След като доста се разяснява тяхното равнище, значи всеки мач тези играчи да се показват на максимума. Те се оправиха добре в последните 3 мача, само че желая да се оправят по този начин в 30 мача, тогава ще съм удовлетворен.

Тя не е непозната обстановка. И преди сме го правили, говорили сме с всеки състезател. Клубът прави нужното, с цел да задоволим интереса на играчите. Отборът е млад, играчите имат огромно небосвод пред себе си. Те знаят, че в случай че в този момент или след 6 месеца не създадат трансфер, не е проблем. Когато са на по-преклонна възраст, тогава е проблем, както беше с Георги Миланов, който нямаше толкоз хоризонти пред себе си. Често играчи отиват в Европа необучени задоволително и тогава кариерата им там завършва бързо и те се връщат. Аз върша всичко допустимо да обуча играчите и да отидат подготвени там. Играчите имат огромен небосвод пред тях и не е проблем, че не са били трансферирани.

Откакто Жереми е пристигнал в Левски, той има положителни изяви. Миналата година и в този момент имаше проблеми. Има още съставни елементи, по които би трябвало да работи, с цел да ги усъвършенства. Той се старае доста. Играе с готовност и експанзия, само че е изчистил дребна част от играта си. Той щеше да е доста по-добър, в случай че не страдаше от толкоз травми. Не би трябвало повече да позволяваме той да се травмира. Ако той продължи с образованието си, а не слуша ласкавите слова и почисти проблемите си, той може да е един от положителните бранители в Европа.

Джевад е извънредно млад. 20 години са ранна възраст, когато сменяш ситуацията и идваш в по-голям клуб. Той се старае, има нужното равнище и качества и скоро ще стартира като титуляр. Той попадна в точния миг в точния тим и ще получава шансове естествено ", сподели Стоилов.
 Проблем за Левски преди визитата в Кърджали
Проблем за Левски преди визитата в Кърджали

Двама съществени играчи са навън за мача с Арда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР