Треньорът на Левски Станимир Стоилов е определил като цел №1

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов е определил като цел №1
Коментари Харесай

Мъри търси новия Боримиров

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е определил като цел №1 привличането на отбранителен халф през лятото. Наставникът желае да откри състезател, който да умее да играе еднообразно добре както в отбранителен, по този начин и в нападателен проект. Мъри към този момент е дал своите оферти към шефовете на " Герена ", като е декларирал, че желае да откри футболист с профила на Даниел Боримиров.

Стоилов първо бе съотборник с Дани, по-късно му бе треньор, а сега бронзовият медалист от Съединени американски щати 94` е ръководител на Управителния съвет на " сините ".
 Даниел Боримиров
Желанието на треньора е да разполага с футболист, който да може да изнася топката и да реализира прехода от отбрана в нахлуване, като в това време е праволинеен в отбранителен проект. Именно образецът с Боримиров е индикативен, защото след завръщането си от Мюнхен 1860 халфът се трансформира в неизменима част от халфовата линия и бе главен мотор за написването на синята приказка в Европа.
 В Левски са подготвени да заплащат единствено за централен нападател В Левски са подготвени да заплащат единствено за централен нападател
В Левски имат един набелязан състезател и това е Пиер Зебли от Царско село. Африканецът обаче повече наподобява като качества на Ричард Еромоигбе, който бе праволинеен в отбранителен проект, само че не участваше толкоз сполучливо в офанзивите на " сините ". Желанието на Стоилов е да откри по-креативен футболист. В момента Мъри разполага в средата на терена с Филип Кръстев и Андриан Краев. Първият е чартърен на " Герена " от Ломел, като сега управлението договаря за задържането му и за идващия сезон. На тази позиция може да се подвизава и Георги Миланов, само че треньорът избира да го изполва по крилото.

В Левски към този момент интензивно работят по лятната селекция, като с изключение на отбранителен халф, клубът търси и краен бранител, като подобен е набелязан в Нидерландия, а също работи по намирането и на характерен централен нападател.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
 Ганайската звезда на Ботев (Пд): Важна победа, тъй като финишираме трети Ганайската звезда на Ботев (Пд): Важна победа, тъй като финишираме трети 10 апр | 22:23 1328 1  Валентич: Много съм благополучен от третото място, момчетата се потрудиха за това Валентич: Много съм благополучен от третото място, момчетата се потрудиха за това 10 апр | 22:18 1237 0  Иван Колев: Първият гол беше същински подарък за съперника Иван Колев: Първият гол беше същински подарък за съперника 10 апр | 22:11 252 2  Ботев (Пловдив) се върна в челната тройка след домакинска победа против Локомотив (София) Ботев (Пловдив) се върна в челната тройка след домакинска победа против Локомотив (София) 10 апр | 21:55 34102 60  Резултати и класиране след 17-ия кръг на Елитната група до 19 години Резултати и класиране след 17-ия кръг на Елитната група до 19 години 10 апр | 21:07 2142 1 Виж всички Водещи Новини  Всичко или нищо за Пирин Всичко или нищо за Пирин 11 апр | 07:31 1398 3  Титаничният конфликт сред Манчестър Сити и Ливърпул остана неуреден Титаничният конфликт сред Манчестър Сити и Ливърпул остана неуреден 10 апр | 20:23 67052 318  Отсъдиха три дузпи против Барселона, само че каталунците отново откриха метод да побеждават Отсъдиха три дузпи против Барселона, само че каталунците отново откриха метод да побеждават 10 апр | 23:52 31977 101  Ботев (Пловдив) се върна в челната тройка след домакинска победа против Локомотив (София) Ботев (Пловдив) се върна в челната тройка след домакинска победа против Локомотив (София) 10 апр | 21:55 34102 60 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР