Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването Тази

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването Тази
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Трудно заспах в четвъртък вечерта

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде изявление за предаването „ Тази неделя “ по bTV. 55-годишният експерт приказва за отпадането от Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите, грешките на вратаря Николай Михайлов, а не подмина е тематиката за изваждането на клуба от тежката финансова обстановка. Наставникът на „ сините “ призна, че е прекарал безсънна нощ след отпадането от малтийския противник.

" Трудно заспах в четвъртък вечерта. По принцип след мач постоянно дремя мъчно. Загубихме на терена. Поздравих сътрудниците от Хамрун. На другия ден разбрах от господин Ивков, че има фактическо нарушаване на разпоредбите и за жалбата “, съобщи Стоилов.

„ Дузпи не сме упражнявали въобще. Аз дефинирам кой да ги извършва, с цел да бъде по-малко психическото напрежение върху играчите, още повече, че в допълнение бяха потиснати от получения втори гол в добавеното време. Нищо не подсказваше, че Левски може да загуби тази среща. И преди мача, и по време на неговото протичане. Ако съперникът беше по-добър от нас или ни беше надиграл, естествено нямаше да има такава тъга и тъга. Но когато ориста ти каже " Стоп ", за мен това не е футболна загуба ", добави експертът.

Станимир Стоилов разяснява и обсъжданата тематика, че Николай Михайлов е на вратата на Левски поради 40-годишното другарство сред Наско Сираков и Борислав Михайлов.

„ Аз вземам решение кой да пази на вратата на Левски. Ако е трябвало да пази различен, а не Николай Михайлов, значи виновността е в мен. Не виждам да има другарски връзки във футболно естество. Съобразявах се единствено с това, което мислех, че сега е най-хубаво. След като се обърне каруцата не би трябвало да търсим единични... виновността е напълно в мен “, отсече Мъри.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР