Треньорът на Левски Славиша Стоянович обмисля дали да не върне

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович обмисля дали да не върне
Коментари Харесай

Славиша Стоянович се чуди как да надхитри Херо и Берое

Треньорът на Левски Славиша Стоянович обмисля дали да не върне остарялата скица на „ сините “ за гостуването на Берое на следващия ден от 17:30 часа, разкрива „ Тема Спорт “. Отложеният мач на " сините " в сряда в Стара Загора ще бъде трети под управлението на новия ментор, който счита да подходи с сграда, друга от тази на противника.

Берое играе със схемата на Левски с трима централни бранители от много време насам, само че при отбора на Херо всичко е доста добре отработено и с изчистени елементи.

Треньорът на " сините " в двата си мача по-скоро импровизира с трима в линия в защита, само че в този момент една от концепциите му за гостуването в сряда е да играе с 4-1-4-1.

Славиша Стоянович обмисля да пусне в стартовия състав Паулиньо. Бразилецът има добра линейна експедитивност, както и техника на скорост, тъй че ще бъде потребен, тъй като се чака домакините да са тези, които да водят играта, и той да има пространства.

Твърде евентуално е в стартовата единайсеторка да попадне и Орлин Старокин. Това обаче ще се реши в деня на мача, когато медицинският щаб на сините ще реши какво е положението на Патрик-Габриел Галчев.

Младокът пострада в мача с Арда при прикосновение с някогашния състезател на сините Димо Розев, а по-късно бе ударен в главата и с топка.

След дуела Галчев бе откаран в болница, където му бяха направени шевове на главата. Безусловен титуляр напред в сряда ще е Найджъл Робърта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР