Треньорът на Левски Петър Хубчев отново обяви, че тимът има

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев отново обяви, че тимът има
Коментари Харесай

Хубчев пак поиска нови играчи в "Левски" след лагера в Австрия

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев още веднъж разгласи, че отборът има потребност да притегли още нови играчи до началото на новия сезон. " Сините " приключиха лагера си в Австрия с тъждество 1:1 с първенеца на Швейцария " Йънг Бойс ". 

" Не е загадка, че се нуждаем от още качествени футболисти. Трябват ни най-малко трима класни. Трудно е. Знам, че хората в клуба вършат всичко допустимо, аз непрекъснато се окайвам, че желая нови, но знам, че се работи и е доста мъчно. Искрено се надявам да се получи. Трябват ни нови, качествени хора, които да паснат на концепцията на клуба и да оказват помощ на по-младите. Това е огромният ми проблем, огромната ми болежка ", сподели Хубчев. Той добави, че се водят диалози с играчи и има късмет да бъдат привлечени нови още преди първия мач с " Ружомберок " в Лига Европа на 11 юли.

Треньорът въпреки всичко изясни, че отборът е извършил задачите си на лагера в Австрия. Преди равенството с " Йънг Бойс " отборът позволи три загуби - с 0:1 от " Ред Бул " (Браз) и " Зенит " (Рус) и с 0:4 от " Тюркгюджу-Атаспор " (Мюнхен).

" Доста потребни неща видях освен в тази контрола, само че и в предходните. Това, което искахме, се получи. Не се възнамерявам за това, че не успяхме да спечелим мач, почтено казано. Дошли сме за напълно други неща тук. Искахме да влезем изтощени и в четирите мача, с не изцяло свежи футболисти, мисля, че се получи. Искахме да забележим по какъв начин реагират обособените футболисти и тимът като цяло в такива обстановки. Постигнахме 100% задачите си на лагера ", сподели още Хубчев.

" Сините " се прибраха в София нощес, а през днешния ден и на следващия ден ще почиват. Тимът възобновява тренировки в събота и няма да играе контроли преди първия мач с " Ружомберок " в четвъртък. Хубчев съобщи, че е разучил добре словашкия противник и " не мисли песимистично " за мачовете.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР