Треньорът на Левски Петър Хубчев не бе доволен след загубата

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев не бе доволен след загубата
Коментари Харесай

Хубчев: Отстъпваме, не влизаме в единоборства

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев не бе удовлетворен след загубата с 0:2 от " Локомотив " Пловдив в първия мач от полуфиналите в шампионата за Купата на България.

Наставникът разкритикува играчите си поради това, че не са взели нито едно единоборство и не са спечелили нито една " втора топка ".

" Ние отстъпихме първото полувреме. Бяхме надалеч от съперника, закъснявахме, не влизахме в единоборствата – там бяхме слаби. " Левски " игра десетина минути не неенергично, само че бяхме надалеч от съперника. Първите 10 минути почти добре стояхме, само че след това… доста надалеч от тях. Не спечелихме една втора топка ", сподели Хубчев след мача.
" Локо " Пловдив мечтае за още един край след хубава победа над беззъб " Левски " "Смърфовете " направиха голяма крачка към отбраната на трофея си
" Да кажем, че това е стичане на събитията. Положения имаме, само че би трябвало да стартираме да вкарваме. Повече убеденост им е нужна на играчите ни. Липсата на Паулиньо и Живко Миланов е част от неприятните неща, протичащи се при нас, само че няма да ги разясня. Мачовете са по този начин подредени, че са задоволително тежки. Нека мислим за идващия мач. Трябва да бием най-сетне в него ", приключи треньорът.

Решителният реванш в шампионата за Купата на България е след две седмици на " Герена ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР