Треньорът на Левски Николай Костов не бе докрай доволен след

...
Треньорът на Левски Николай Костов не бе докрай доволен след
Коментари Харесай

Николай Костов: Очаквах по-добро качество на играта

Треньорът на Левски Николай Костов не бе до дъно удовлетворен след края на мача сред " сините " и ЦСКА, приключил 1:1 в дуел от efbet Лига. Специалистът регистрира неналичието на централизация в някои моменти, като показа, че е желал успеха, само че играчите му са се затруднили против стила на " алените ".

" Пропуснахме момента да използваме преднината в резултата. Допуснахме малоумен гол, който промени обстановката на терена. Противопоставихме се добре на силовия футбол на ЦСКА, бяхме подготвени. Приемахме техните офанзиви и имахме опция да затвърдим преднината, само че допуснахме попадение, по този начин е във футбола. Смятам, че се представихме почтено, без значение, че футболът на ЦСКА бе малко неуместен за нас ", стартира той.

" И двата тима играха за победа. На нас ни бе доста нужна. Отдалечаваме се малко от кандидатите за челните места с тази една точка. Идваме след загуба с Лудогорец, която бе несправедлива за мен. Старахме се, имахме напрегнати играчи, приписвам го на младостта. Не сме устойчиви душевен от време на време ", продължи експертът.

" Искахме да победим, само че от време на време желанието надвишава и опциите. Съжалявам, че не спечелихме. Мисля, че имахме по-големи шансове за това. Не би трябвало да разясня по принцип промените, само че Митков беше за промяна и това беше непринудено решение да влезе Ван дер Каап, с цел да затвърди играта за втора топка ", добави треньорът на Левски.

" Нищо трагично не се е случило с Ел Джемили. Не беше подготвен просто. Допусна неточност, от която можехме да допуснем мача. Бях спокоен, чаках по-голямо качество на играта. Имаше доста накъсвания и нашият тим се затруднява при сходен жанр – отвесен ", приключи Николай Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР