Треньорът на Левски Николай Костов най-накрая има поводи малко да

...
Треньорът на Левски Николай Костов най-накрая има поводи малко да
Коментари Харесай

Костов има повод леко да се усмихне

Треньорът на Левски Николай Костов най-сетне има мотиви малко да се усмихне. Той ще може да употребява двама от най-важните си футболисти като титуляри против Локомотив Пловдив. Сблъсъкът с черно-белите е в събота, 2 декември, от 17:30 часа на " Георги Аспарухов ". Лекарският щаб на сините е дал зелена светлина, че бразилците могат да започват от първата минута.

Уелтън дълго време лекуваше травма в глезена, която получи в самия завършек на семейството с Черно море (1:0). Фланговият нападател е и най-острият състезател в състава. Без него Левски в титулярния състав сините по този начин и не реализираха турнирен триумф - 2 загуби и 4 равенства. Това съществено разклати стола на Николай Костов. Той се появи в игра в 84-ата минута против Локомотив София (2:2) в " Надежда ". През този сезон крилото има общо 20 срещи във всички шампионати, в които е вкарал 4 гола (б.а. - има 14 дуела с 2 попадения в елита).

Цунами пък се контузи по време на домакинското тъждество против Ботев Пд (1:1) на 11 ноември. Той лекуваше разтежение на бедрен мускул. Левият бек попадна в групата за конфликта с Локо Сф, само че не се появи на терена. С контузия в глезена от " Надежда " е младежкият национал Асен Митков. Той към момента виси за събота, написа " Тема Спорт ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР