Треньорът на Левски Николай Костов е обявил пред ръководството, че

...
Треньорът на Левски Николай Костов е обявил пред ръководството, че
Коментари Харесай

Николай Костов иска поне три нови попълнения на Герена

Треньорът на Левски Николай Костов е оповестил пред управлението, че желае през зимата клубът да притегли най-малко трима футболисти. През лятото на " Герена " дойдоха единствено двама нови играчи - Хасими Фадига и Дарлан, и няма изгледи да дойдат още. 60-годишният експерт е споделил, че в случай че тимът ще гони купата в края на сезона, то му е належащо укрепване, другояче доста мъчно ще се стигне до това, оповестява " Тема спорт ". Трябва да се построи гръбнак, който да изнесе огромната част от сезона, а не както прибягва досега с доста ротации на състава.

Желанието на Николай Костов е да бъдат взети централен бранител, вътрешен халф с по-офанзивни функционалности и нападател. Един от първите двама ще бъде от родното състезание, като към този момент треньорът и щабът му наблюдават от близко изявите на играча. Нападателят ще е чужденец, който също към този момент е набелязан и се обмисля скоро да се влезе в първични диалози с него и клуба му.
 Левски подготви 1 милион лв. за нападател
Левски подготви 1 милион лв. за нападател

Такова е желанието на Николай Костов

Треньорът желае да има опция на Рикардиньо, а не да се принуждава да преквалифицира играчи за върха на офанзивата. В халфовата линия пък липсва характерен плеймейкър, който да зарежда нападението с пасове. Такъв сега няма, като само Ел Джемили се приближава до този профил, само че испанецът с марокански корени е по-полезен на крилото. Костов разполага и единствено с трима централни бранители в лицето на Димитров, Кордоба и Ван дер Каап.

От началото на сезона Николай Костов употребява 21 футболисти, като в последните мачове от шампионата на аварийна пейка доминираха юноши. Треньорът се надява да се реши през този месец и казусът с българските паспорти на Цунами и Велтон, с цел да може да употребява всичките си играчи, родени отвън Европейски Съюз. Към двамата се прибавят Роналдо, Рикардиньо, Дарлан и Хосе Кордоба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР