Треньорът на Левски Николай Костов до голяма степен е готов

...
Треньорът на Левски Николай Костов до голяма степен е готов
Коментари Харесай

Николай Костов залага на познато оръжие в реванша срещу Апоел БШ

Треньорът на Левски Николай Костов значително е подготвен с избора си на стартов състав и тактичност за реванша с Апоел Беер Шева.

Двубоят с израелския отбор от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите е в четвъртък от 20:00 часа и ще бъде излъчен директно по Диема Спорт.

60-годишният експерт е на мнение, че не би трябвало да прави доста ротации спрямо мача отпреди седмица. Той ще заложи на същата халфова линия, която започва и изнесе мощна продукция в Израел.

Така още веднъж на терена в средата ще си партнират капитанът Андриан Краев, Асен Митков и новото попълнение Дарлан. Това значи, че още веднъж като жокер от пейката ще се включи Джавад ел Джемили.

Бразилецът ще бъде свръзката сред отбраната и халфовата линия. В първия мач над всички бе Краев, който покриваше периметър, отнемаше топката, а също по този начин задържаше, когато би трябвало, и организираше офанзивите. Митков също остави отлични усещания, откакто подходи със самочувствие и не се изплаши от компликацията на мача.

На вчерашната подготовка Николай Костов бе дал отмора точно на българските халфове – Краев и Митков, както и на Роналдо и Джавад ел Джемили.

Добрата вест за наставника на сините е, че на цялостни обороти в заниманието се включи Жереми Петрис. Французинът пропусна първия мач против Апоел БШ поради разтежение, което получи при започване на мача с Локо Пловдив (0:1).

„ Тема Спорт “ напомня, че 25-годишният футболист ще излезе на инжекции в реванша против израелския отбор в четвъртък. Към тренировките се завърна и Келиан ван дер Каап.

Нидерландецът пропусна последния мач от шампионата, като му бе дадена отмора. Вече в игра при домакинската победа над Ботев Враца с 1:0 в неделя на терена се завърна различен бранител с травма – Кристиан Димитров. Вчера той тренира наедно с тима и ще бъде разполагаем на Костов за реванша с Апоел.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР