Господин Исмаил Картал е създал един отбор на много високо

...
Господин Исмаил Картал е създал един отбор на много високо
Коментари Харесай

Дерменджиев: Лудогорец отново ще е в Шампионска лига

„ Господин Исмаил Картал е основал един тим на доста високо равнище на европейско равнище и неслучайно Фенербахче има 19 следващи победи. “

Това сподели новият треньор Георги Дерменджиев преди гостуването на Лудогорец на турския гранд Фенербахче от третия кръг на шампионата Лига на конференциите в група " H ".

Сблъсъкът е в четвъртък от 19:45 часа, а завърналият се ментор на „ орлите “ изрази убеденост, че те още веднъж ще играят в групите на Шампионска лига.

„ Винаги е добре като се играе против толкоз добър тим с такива положителни футболисти. Затова и аз постоянно съм желал моят тим да играе против мощен противник, по този начин се калява. Искам тези момчета да играят против Фенербахче, тъй като направиха доста добър мач с Аякс. Знам, че ще е мъчно. Фенербахче надиграва всичките си противници. Ще бъда удовлетворен от тъждество. То ще способства на играчите, точката ще е добре, тъй като има още време, Лудогорец може да е втори. И двата мача са положителни и имат място за съпоставяне. Този мач ще остане в историята. Надявам се този и идващият да останат в историята “, сподели наставникът на „ орлите “ във връзка с дебюта от първия си престой, който стартира с посещение на Партизан в Белград.

„ Лудогорец е един извънредно добре структуриран тим. Има притежатели, на които принадлежи, те са го основали. Лудогорец игра в групова фаза на Шампионска лига, в този момент има оттегляне, което съм сигурен, че притежателите ще поправят и Лудогорец още веднъж ще е в Шампионска лига “, безапелационен бе Георги Дерменджиев.

„ Играчите би трябвало да си повярват, че имат качество и считам, че това ще стане с времето. Фенербахче в действителност има доста мощни футболисти и си проличава от позицията им. Ще има избран тактическа режисура, нека да имаме триумф. Щабът ми още се оформя. За два дни няма по какъв начин да се случи оптималното, тъй като има треньори, към които съм се насочил, само че са заети и няма по какъв начин да се освободят. "

" За момента в щаба е Светослав Дяков, новото име е Здравко Здравков, идната седмица ще има още нови. Доволен съм, че са избрали мен, не знам дали е имало други претенденти, знаете по какъв начин се вадят кестените. Аз съм извънредно предан към Лудогорец, тъй че ще направя всичко допустимо този тим да е на мястото, на което е бил! “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР