Треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори за победата срещу бившия

...
Треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори за победата срещу бившия
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Напълно заслужена победа за нас

Треньорът на Крумовград Станислав Генчев приказва за успеха против някогашния си отбор Локомтив София с 2:0 като посетител.

" Напълно заслужена победа за нашия тим. Малко по-слабо първо полувреме за нас, бяхме по-дефанзивно въодушевление, това беше учудващо за мен. Нещата се получиха във второто, късно вкарахме втория гол, можехме по-рано да вкараме. Противникът не сътвори голово състояние през целия мач ", показа наставникът.

" Със сигурност е по-добре да вкараш втори гол по-рано. Минута по минута играта ни ставаше по-добра. Колкото повече наближаваше края на мача, толкоз по-добре стояхме на терена. Всеки знае, че един на три гола се вкарва от статично състояние, ние обръщаме доста внимание на тях ", сподели още Генчев.

След това той разяснява и високия брой нарушавания, като разкритикува съдиите: " Аз желая да сме нападателни, само че от тези 24 нарушавания най-вече 5 да ги е имало. Другите бяха измислени от съдията. Аз по тази причина се нервирах толкоз. Той си ги изсмукваше от пръстите единствено и единствено да даде някой фал и да прекъсне наша офанзива "

" Всички желаеме да победим и в идващия мач, чака ни сложен мач. От нас се изисква да следваме проекта си и в случай че заслужаваме - да победим ", приключи Станислав Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР