Треньорът на кипърския Акритас Хлорака - Бруно Акрапович, анализира качествата

...
Треньорът на кипърския Акритас Хлорака - Бруно Акрапович, анализира качествата
Коментари Харесай

Бруно Акрапович за бъдещо попълнение на Левски: Момче със сериозен потенциал!

Треньорът на кипърския Акритас Хлорака - Бруно Акрапович, проучва качествата на испанеца с марокански корнери Джевад ел Джемили, чийто трансфер в Левски може да бъде считан за сигурен.

" Както ви споделих и преди този момент, той е младо момче със сериозен капацитет. Има добър темперамент и упоритост да направи хубава кариера. В чисто футболно отношение впечатлява със скорост и техника. Силен е в дуелите един на един. Това, което съгласно мен би трябвало да усъвършенства, е да бъде по-директен и по-често да търси завършващ удар и рационалния път към вратата. Ако стартира да бележи по-често, ще се трансформира в извънредно скъпа находка ", съобщи Акрапович пред " Мач Телеграф ".
 Левски пусна на търг екипите на всички титуляри от мача с Пирин
Левски пусна на търг екипите на всички титуляри от мача с Пирин

" Сините " излязоха против благоевградчани със специфични екипи

" Говорих с Цанко Цветанов за момчето. Казал съм му откровените си усещания. С него сме другари, както знаете, откакто играхме дружно в Германия ", добави босненският експерт.

Той бе безапелационен, че новото попълнение на Левски е бил значима част от неговия състав и е разчитал на него в тежката борба за оцеляване в елита на Кипър.

" За мен този трансфер е сериозен удар. Със сигурност ще ми бъде по-трудно без Джевад. Шансовете ни понижават, само че ще се борим. Момчето може да се развие в България. Пожелавам му триумф ", сподели още носителят на Купата на България с Локомотив (Пловдив), който записа влиятелна победа с 3:1 над Рома в груповата фаза на Лига Европа отпред на ЦСКА.
 Ас на Левски отсече: Ще се борим до дъно
Ас на Левски отсече: Ще се борим до дъно

След равенството 1:1 с Пирин в Благоевград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР