Треньорът на Керала Бластърс Рене Мюлестийн се изказа изключително ласкаво

...
Треньорът на Керала Бластърс Рене Мюлестийн се изказа изключително ласкаво
Коментари Харесай

Oтново засипаха с похвали Бербатов

Треньорът на Керала Бластърс Рене Мюлестийн се изрече извънредно ласкаво по адрес на огромната звезда на отбора - Димитър Бербатов. Според експерта българинът може да донесе единствено позитиви на индийския футбол и локалните футболисти, написа Блиц.

" Стилът на Бербатов е в действителност слисващ. Това, което прави с топката наподобява толкоз обикновено. Играе с лекост и успокоение. Със сигурност индийският футбол завоюва от неговото идване. Местните футболисти имат опция да научат доста него и се надявам да го вършат ", сподели Рене Мюлестийн.

" Присъствието на Бербатов и Уес Браун извежда Керала Бластърс на напълно друго равнище. Все отново двамата са играли във Висшатa лига. Знам, че всички чакат с тях да записваме единствено победи, само че не можем да бъдем подвластни единствено от двама играчи ", добави експертът пред sports.ndtv.com.

От началото на сезона в локалната Суперлига Керала Бластър е записал две нулеви равенства. Следващият мач на " жълтите " е на 3 декември, когато се изправя против Мумбай Сити. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР