Треньорът на Камчиец Дългопол - Марин Маринов, категорично отрече, че

...
Треньорът на Камчиец Дългопол - Марин Маринов, категорично отрече, че
Коментари Харесай

Треньорът на Дългопол: Никога не сме казвали, че няма да излезем за второто полувреме срещу Девня

Треньорът на Камчиец Дългопол - Марин Маринов, изрично отхвърли, че не са желали да излизат за второто полувреме на мача с Девня 2005 в кв. „ Повеляново ”.

 

Девненци завоюваха мача от „ А ” регионална група за мъже с 5:2, откакто водеха с 5:0 след първото полувреме. Според техния играещ президент Диян Кателиев дългополци не са желали да излизат на терена след почивката от боязън да не получат още голове, само че откакто девненци им дали обещание да не вкарват повече и да пуснат четирима от детския отбор, склонили да доиграят срещата.

Ето какво сподели за „ Петел ” Марин Маринов:
„ Никога не сме казвали, че няма да излезем за второто полувреме. 
До почивката трима от нашите се контузиха, а аз на 45 години играх поради кадровите проблеми. На пейката имахме двама контузени, защото не можахме да съберем състав за мача. 
Затова на почивката споделих на съдиите, че се чудя по какъв начин ще издържим, тъй като ще ни бъде тежко. След това съдиите отидоха при девненци, само че какво са си говорили, не зная.
Никога не е ставало на въпрос да не продължим мача. Относно това, че нямало да ни вкарват повече и да пуснат четирима от децата, ще кажа, че след почивката те пуснаха четирима юноши, а не деца, а нашият вратар извади пет гола.
Девня бяха по-добри и ни надиграха, само че не му прави чест на Диян Кателиев да приказва неистини. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР