Треньорът на женския национален отбор на България по борба Петър

...
Треньорът на женския национален отбор на България по борба Петър
Коментари Харесай

Петър Касабов: Всички са респектирани от Мими Христова

Треньорът на женския народен тим на България по битка Петър Касабов остана доста удовлетворен от триумфа на Мими Христова на международното състезание в Белград (Сърбия). Българката , откакто надделя с туш Татяна Паулават.

" Мими се оправи чудесно и сутринта на репешажите, и довечера. Имаше леко напрежение в борбата довечера, само че всичко беше в границите на естественото. Вжното е, че победи с туш и си извоюва мястото. Съжалявам, че сега не е тук, само че тя получи неприятна контузия на лицето и лекарите я взеха ", съобщи той.

Всички я познават, целия свят. Тя е много опитна и всички са респектирани от нея. Важното е, че завоюва първи орден от международно състезание. Работата ми е да следя съперничите й. Мисля, че ги изследвах добре ", добави експертът.

Много неприятно стичане на събитията за Евелина Николова. От всички имаме упования. Явно от време на време напрежението от упованията от време на време идват допълнително, само че пък тя е войник и се е потвърдила. Надявам се да отмине всичко и тя още веднъж да покаже какво може ", сподели Касабов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР