Треньорът на Гигант Съедениние Георги Мечечиев коментира загубата на неговия

...
Треньорът на Гигант Съедениние Георги Мечечиев коментира загубата на неговия
Коментари Харесай

Георги Мечечиев: Цяла седмица се готвихме да отстраним ЦСКА

Треньорът на Гигант Съедениние Георги Мечечиев разяснява загубата на неговия тим от ЦСКА в Купата на България.
" Цяла седмица си говорихме и се настройвахме да отстраним ЦСКА. Изключително класен тим е. По метода, по който стояхме на терена, съм удовлетворен от моите момчета. Това, за което скърбя е, че ни вкараха обикновен гол с изритана топка.
Дали са ни подценили, или не, това си е техен проблем. ЦСКА си имаха положения, само че с цел да продължиш, би трябвало да имаш и шанс. Работя с доста съществени момчета, без значение, че всеки си изкарва прехраната по различен метод.
В Съединение се стараем да се държим професионално. Животът продължава, искам триумф на ЦСКА и ние се връщаме в действителността в Трета лига. Аз имах вяра и преди мача, че можем да ги отстраним. Дузпата споделят, че е шанс, само че това е душeвност и умения, не е единствено шанс. От подобен мач можем единствено да спечелим. 30 и повече минути играхме с 9 индивида на терена. В последна сметка, да играеш по този начин против извънредно добре квалифициран тим, е много мъчно.
Поздравявам момчетата, те са герои. Моите футболисти са добре готови физически. Ние се готвим за професионален футбол. Това даде резултат. За 26 мача сме правили два пъти възобновявания. Със сърце и предпочитание може да се реализира всичко.
Финансово отстъпваме на много тимове в Трета лига. Претенции за Втора лига нямаме. Целта е някои млади момчета да се развият и да играят професионален футбол ", показа Мечечиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР