Треньорът на футболния Левски Делио Роси няма представа срещу кои

...
Треньорът на футболния Левски Делио Роси няма представа срещу кои
Коментари Харесай

Делио Роси: Нямам представа с кои отбори ще играем контроли

Треньорът на футболния " Левски " Делио Роси няма визия против кои тимове ще се изправят " сините " по време на лагера си в Малта, който стартира след ден. На старта на подготовката италианският експерт показа, че не е сложил възбрана за продажба на нито един от играчите си.

Малки и огромни последователи на " Левски " посрещнаха тима за първата му подготовка за 2018-а година.

" Сините " стартираха с един нов футболист - завърналият се Аймен Белаид, който беше част от състава на отбора до 2015-а година.

" Първо би трябвало да създадем избор дали желаеме единствено да участваме в това състезание, или да се конкурираме. Разликата е тънка. Аз мисля, и клубът го знае, че с цел да подобрим състава са нужни нови попълнения. Не приказвам за количество, аз нямам проблеми с броя на играчите, а с качеството. "

" Левски " ще стане първият български тим, който организира зимната си подготовка в Малта. Тимът остава в страната близо един месец, където ще се готви и ще играе другарски дуели.

" Нямам визия какви контроли и с кои тимове ще играем. За мен това са единствено тренировки част от подготовката. Няма значение дали ще спечелим и ще загубим ", съобщи италианският треньор.

Роси дефинира идния интервал за тима като извънредно значим и приключи конференцията си със специфичен поздрави за " сините " почитатели.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР