Треньорът на ФК Копенхаген Якоб Нееструп е категоричен, че отборът

...
Треньорът на ФК Копенхаген Якоб Нееструп е категоричен, че отборът
Коментари Харесай

В Копенхаген горди с излизането от групата

Треньорът на ФК Копенхаген Якоб Нееструп е безапелационен, че тимът му е заслужил второто място в група А на Шампионска лига. Датчаните победиха Галатасарай с 1:0 и приключиха на втора позиция след Байерн Мюнхен, което им обезпечи място във етапа на елиминациите.

" Повярвахме в себе си от момента, в който влязохме в този шампионат. Това е справедливо второ място. Бяхме вторият най-хубав тим след шест мача в тази група. Много се гордея с играчите. Горд съм, че можем да дадем на всички момчета и девойки от Копенхаген още едно необикновено преживяване при започване на 2024 година Клубът го заслужава “.

„ Ако можете да излезете от групата с Манчестър Юнайтед, Байерн и Галатасарай с три точки от Галатасарай и четири от Юнайтед, тогава също имате късмет да продължите напред в идващия кръг. Ако не мислим по този начин, евентуално ще загубим “, сподели Нееструп.

Байерн зае първото място в група А с 16 точки, Копенхаген е на второ с 8 точки, Галатасарай е трети с 5 точки, Манчестър Юнайтед е на последно място с 4 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР